СИЛЬНА МАГІЯ, Таро, ДІАГНОСТИКА, Сильний приворот. ЗНЯТТЯ негативу, очищення ЕНЕPГЕТИКИ.Дістанційнно

2021-09-21 10:08 48 1 грн
Прочие СИЛЬНА МАГІЯ, Таро, ДІАГНОСТИКА, Сильний приворот. ЗНЯТТЯ негативу, очищення ЕНЕPГЕТИКИ.Дістанційнно

Вас цікавлять магічні послуги? Ви шукайте надійного мага, який Вам надасть правдиву інформацію і допоможе у вирішенні складної життєвої ситуації? Тоді Ви мене вже знайшли!

Якщо Вам необхідно повернути кохану, повернути коханого і Ви впевнені, що цього хочете на 100%, тоді сміливо можете звертатися до мене! Я допоможу повернути чоловіка, повернути дружину і докладу максимум зусиль, щоб відновити Ваші відносини. Ворожіння на таро, зняття порчі (прокляття) - це все моя спеціальність.

Також я надаю наступні магічні послуги

Я пропоную вам:

• потужний приворот;

• приворот по фотографії;

• приворот для шлюбу;

• приворот по Білій магії;

• приворот по Чорної магії;

• приворот по магії Вуду;

• ворожіння на Таро;

• бізнес-магію;

• магію грошей;

• чорне вінчання;

• любовну прив'язку;

• наведення Егільет (статеву зав'язку);

• відворот назавжди з порушенням ненависті, відрази;

• зняття порчі й пристріту;

• покарання ворогів.

• ритуали на вступ в шлюб;

• усунення суперників;

• відновлення почуттів в шлюбі;

• встановлюю статеву прив'язку;

• знімаю прокляття, «вінці», «чорні канали»;

• відкриваю максимальні можливості в бізнесі і кар'єрі;

• проводжу установку коду на удачу в грошах;

• відкриваю дороги;

• діагностую і знімаю все негативні впливи;

Працюю дистанційно по фантому людини по фото, ведеться магічна робота з будь-якими містами. Попередня діагностика проводитися на Таро (класичне, Ленорман), Ворожіння Руни, Таро. Любов, шлюб, сумісність, зрада, бізнес, фінанси, здоров'я.

Вся робота ведеться повністю конфіденційно. Від себе гарантую допомогу і високу якість надання магічних послуг. Вас зацікавила пропозиція? Тоді чекаю Ваших звернень по телефону: 067-990-02-01 - Аріда

e-mail: [email protected]

Телефон: 0679900201

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?