Екстрасенс Чернівці. Приворот Чернівці. Зняття порчі Чернівці.

2025-07-21 15:40 8 ціна дог.
Прочие Екстрасенс Чернівці. Приворот Чернівці. Зняття порчі Чернівці.

Шукаєте мага? Екстрасенса? Ворожки? Таролога-практика або людину, здатну зняти порчу, пристріт, самотність, повернути кохання і налагодити долю?

Мене звуть Вікторія, я практикуюча майстриня з багаторічним досвідом. Допомагаю людям у складних ситуаціях, працюю особисто й дистанційно, за фото або онлайн. Ефективність обряду не залежить від відстані - головне, щоб ви були готові до змін.

Допомагаю у вирішенні таких питань:

-Зняття порчі, пристріту, родових проклять, негативу

-Любовна магія: повернення коханого/коханої, відновлення почуттів, гармонізація стосунків, допомога в разі розлучень і зрад

-Привороти і відвороти - м'які, без придушення волі

-Налагодження сімейних та особистих стосунків

-Захист від заздрості, проклять, енергетичних атак

-Обряди на удачу, гроші, успіх, відкриття грошових доріг

-Діагностика долі та ситуацій за допомогою Таро, Рун, Ленорман

-Амулети й обереги - для захисту, удачі, любові та здоров'я

-Енергетична чистка та відновлення, вирівнювання аури

Якщо вам здається, що все пішло не так - значить, уже час діяти. Я працюю з тими випадками, де інші опустили руки.

Повна конфіденційність.

Телефонуйте: +380679900201 (Вікторія) або пишіть у Viber - відповідаю особисто.

Ясновидиця Чернівці. Екстрасенс Чернівці. Приворот Чернівці. Зняття порчі Чернівці. Гадалка Чернівці. Магічна допомога Чернівці. Повернути коханого Чернівці. Приворот по фото Чернівці. Гадання на Таро Чернівці. Відворот Чернівці. Обряди на любов Чернівці. Зняття негативу Чернівці. Енергетичне очищення Чернівці. Захист від заздрості Чернівці. Відкриття грошового потоку Чернівці. Таролог Чернівці. Приворот без шкоди. Дистанційна допомога мага. Амулети на удачу.

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?