Не складається особисте життя? Постійні невдачі? Втома, тривога, сварки, самотність?
Ваша душа відчуває, що щось заважає. Це може бути негативна програма, наведене псування, родове прокляття - або просто закриті дороги, які потрібно відкрити.
Я - Вікторія, екстрасенс, ясновидиця, таролог допомагаю людям відновити свою долю, прибрати негатив і повернути світло в життя.
Працюю по всій Україні та за її межами - особисто та дистанційно. Формат не впливає на результат. Головне - ваш щирий намір змінити своє життя.
З якими проблемами звертаються до мене найчастіше:
-Зняття порчі, пристріту, вінця безшлюбності, самотності, хронічної невдачі
-Приворот і відворот, відновлення кохання, гармонізація стосунків
-Повернути коханого або кохану, розірвати чужий вплив
-Допомога в разі сімейних конфліктів, охолодження почуттів, зрад
-Чистка та захист від заздрості, енергетичних атак, негативу
-Обряди на гроші, удачу, успіх у бізнесі
-Ворожіння на Таро, Рунах, діагностика ситуації, розбір долі
-Виготовлення персональних амулетів і оберегів
-Відновлення енергетики, сил, внутрішньої рівноваги
Я не даю порожніх обіцянок. Спочатку проводжу діагностику, дивлюся причини того, що відбувається - і тільки потім вирішую, з чим і як працювати.
Ваша довіра - моя відповідальність. Працюю чесно, глибоко і конфіденційно.
Для консультації: +38-067-990-02-01 або Viber - пишіть, відповідаю особисто (Вікторія).
Ясновидиця Ужгород. Ворожка Ужгород. Приворот Ужгород. Магічна допомога Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Екстрасенс з досвідом Ужгород. Повернути чоловіка Ужгород. Приворот по фото Ужгород. Енергетичне очищення Ужгород. Захист від зла Ужгород. Гадання на картах Таро Ужгород. Відворот Ужгород. Любовна магія Ужгород. Маг на відстані. Допомога в особистому житті Ужгород. Усунення суперниці Ужгород. Зняття зурочення Ужгород. Обряди на гроші та успіх Ужгород. Обереги та амулети Ужгород. Точне передбачення майбутнього Ужгород. Перевірена ясновидиця Ужгород.