Ясновидиця Ужгород. Приворот Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Гадання.

2025-08-13 20:55 3 1 грн
Прочие Ясновидиця Ужгород. Приворот Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Гадання.

Не складається особисте життя? Постійні невдачі? Втома, тривога, сварки, самотність?

Ваша душа відчуває, що щось заважає. Це може бути негативна програма, наведене псування, родове прокляття - або просто закриті дороги, які потрібно відкрити.

Я - Вікторія, екстрасенс, ясновидиця, таролог допомагаю людям відновити свою долю, прибрати негатив і повернути світло в життя.

Працюю по всій Україні та за її межами - особисто та дистанційно. Формат не впливає на результат. Головне - ваш щирий намір змінити своє життя.

З якими проблемами звертаються до мене найчастіше:

-Зняття порчі, пристріту, вінця безшлюбності, самотності, хронічної невдачі

-Приворот і відворот, відновлення кохання, гармонізація стосунків

-Повернути коханого або кохану, розірвати чужий вплив

-Допомога в разі сімейних конфліктів, охолодження почуттів, зрад

-Чистка та захист від заздрості, енергетичних атак, негативу

-Обряди на гроші, удачу, успіх у бізнесі

-Ворожіння на Таро, Рунах, діагностика ситуації, розбір долі

-Виготовлення персональних амулетів і оберегів

-Відновлення енергетики, сил, внутрішньої рівноваги

Я не даю порожніх обіцянок. Спочатку проводжу діагностику, дивлюся причини того, що відбувається - і тільки потім вирішую, з чим і як працювати.

Ваша довіра - моя відповідальність. Працюю чесно, глибоко і конфіденційно.

Для консультації: +38-067-990-02-01 або Viber - пишіть, відповідаю особисто (Вікторія).

Ясновидиця Ужгород. Ворожка Ужгород. Приворот Ужгород. Магічна допомога Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Екстрасенс з досвідом Ужгород. Повернути чоловіка Ужгород. Приворот по фото Ужгород. Енергетичне очищення Ужгород. Захист від зла Ужгород. Гадання на картах Таро Ужгород. Відворот Ужгород. Любовна магія Ужгород. Маг на відстані. Допомога в особистому житті Ужгород. Усунення суперниці Ужгород. Зняття зурочення Ужгород. Обряди на гроші та успіх Ужгород. Обереги та амулети Ужгород. Точне передбачення майбутнього Ужгород. Перевірена ясновидиця Ужгород.

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?