Я Вікторія, і вже багато років допомагаю людям розбиратися в почуттях, відносинах і життєвих ситуаціях. До мене звертаються, коли потрібна підтримка, порада, ясність або енергетична допомога в питаннях кохання та особистої гармонії.
Я м'яко направляю, допомагаю побачити приховані причини того, що відбувається, відновити внутрішній баланс і знайти шлях до бажаного результату.
Мої послуги:
-Любовна магія і стосунки
Працюю з питаннями серця, коли потрібно відновити зв'язок з коханим, зміцнити шлюб, повернути тепло в стосунки або розібратися в складних ситуаціях.
Допомагаю при:
— втраті уваги чоловіка або охолодженні почуттів;
— обряді на усунення суперниці;
— бажанні посилити емоційний і енергетичний зв'язок з партнером;
— створенні міцної прив'язки, що привертає взаємність і стабільність;
— підтримці після розставання і розриву.
Всі практики спрямовані на гармонізацію, посилення почуттів, очищення зв'язку і відновлення пари.
-Духовна та енергетична підтримка
Підтримка, коли є відчуття тяжкості, стресу, емоційного вигорання чи пригніченості.
-Карти Таро
Розклади на ситуацію, стосунки, роботу, розвиток, вибір шляху, аналіз проблемних моментів.
-Руничні практики
Підказки через руни, робота з намірами, пошук ресурсів та внутрішньої сили.
-Фінансові та кар’єрні консультації
Аналіз можливостей, пошук прихованих блоків, допомога в розумінні напрямку руху та визначенні сильних сторін.
-Діагностика вашої ситуації
Розбір життєвих труднощів, визначення причин проблем, пошук варіантів вирішення.
-Підтримка у складні періоди
Коли ви не знаєте, як рухатися далі, сумніваєтесь, втомилися або боїтеся зробити крок.
-Індивідуальні рекомендації
М’які практики для покращення настрою, пропрацювання переживань і посилення внутрішньої впевненості.
Я працюю для того, щоб допомогти вам відчути спокій, впевненість та чіткість у тому, куди рухатися далі.
Багато людей уже знайшли відповіді, отримали підтримку та змогли змінити своє життя на краще — буду рада допомогти і вам.
Зв’яжіться зі мною, і ми разом розберемо вашу ситуацію.
Телефон/Viber: +380679900201
Гадання Львів. Ясновидиця Львів. Таролог Львів. Екстрасенс Львів. Приворот Львів. Зняття порчі Львів. Обрядова магія Львів. Ритуальна магія Львів. Рунолог Львів. Зняти приворот у Львові. Замовити приворот у Львові. Знайти ворожку у Львові. Порадьте ясновидицю у Львові.