Приворот Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Ворожіння на картах Таро.

2025-11-27 12:08 6 ціна дог.
Другие уроки Приворот Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Ворожіння на картах Таро.

Іноді найважче — це переживання серцем.

Коли кохана людина віддаляється, стосунки руйнуються, з'являється суперниця, кохання зникає або його взагалі немає в житті — здається, що все навколо стає порожнім і безглуздим.

Мене звати Вікторія.

Я допомагаю людям розібратися саме в таких ситуаціях: в питаннях кохання, почуттів, стосунків і поєднання доль.

Працюю через Таро, руни та енергетичні практики, щоб побачити справжні причини того, що відбувається, і скерувати ситуацію до того результату, який вам потрібен.

Мої послуги:

-Повернення коханої людини

Допомагаю відновити зв'язок, повернути чоловіка або жінку в сім'ю, відродити інтерес і тяжіння.

-Відновлення почуттів і зміцнення відносин

Працюю з охолодженням, дистанцією, нерозумінням і образами.

Допомагаю повернути довіру, тепло, щирість і емоційну близькість.

-Відворот від суперниці або суперника

М'яке енергетичне відділення третьої людини від вашої пари.

Усунення чужого впливу, звільнення відносин від руйнівної взаємодії.

-Прив'язки, з'єднання доль, робота по фотографії

Глибокі практики, спрямовані на зміцнення взаємного тяжіння, гармонізацію пари і стабілізацію відносин.

-Позбавлення від самотності

Відкриття шляхів до нового кохання, притягання відповідного партнера, очищення енергії від минулих невдач у відносинах.

-Гармонізація відносин

Згладжування конфліктів, вирівнювання емоційних потоків, відновлення взаємності і спокою в парі.

Додаткові напрямки:

-Зняття порчі, пристріту, проклять.

-Бізнес-магія, грошові ритуали та відкриття фінансових потоків.

-Підтримка здоров'я та зміцнення загального благополуччя.

-Ворожіння на Таро, рунах, діагностичні розклади.

-Передбачення майбутнього та аналіз за фотографією.

-Індивідуальна енергетична робота під конкретну ситуацію

Кожна практика підбирається індивідуально, з урахуванням вашої історії та того результату, якого ви хочете досягти.

Моє завдання — допомогти вам повернути любов, гармонію, впевненість і відчуття, що життя знову рухається в правильному напрямку.

Якщо відчуваєте, що більше не хочете проходити через все це самостійно — напишіть або зателефонуйте мені.

Телефон/Viber: +380679900201

Любовний приворот Ужгород. Білий приворот. Приворот на хлопця замовити. Безпечний приворот Ужгород. Зняття порчі Ужгород. Зняття пристріту Ужгород. Ясновидиця Ужгород. Ворожка Ужгород. Провидиця Ужгород.

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?