Подати на розлучення Київ адвокат.

2026-02-14 00:50 14 ціна дог.
Юридические Подати на розлучення Київ адвокат.

Визначення місця проживання дитини Київ юрист, адвокат із сімейних справ Київ, сімейний юрист Київ консультація, адвокат з розлучення Київ ціна, допомога при розлученні Київ юрист, подати на розлучення Київ адвокат.

Мене звати Євген Гаркуша — я адвокат із понад 15-річним досвідом, який спеціалізується насамперед на справах у сфері сімейного права.

Я добре розумію, що сімейні конфлікти — це не просто юридичні питання. Це переживання, біль, тривога за дітей, страх втратити стабільність і впевненість у майбутньому. Саме тому у своїй роботі я завжди ставлю на перше місце інтереси сім’ї та захист ваших близьких.

Протягом багатьох років я допомагаю людям гідно проходити складні життєві етапи — розлучення, поділ майна, визначення місця проживання дітей, стягнення аліментів, встановлення або відновлення батьківських прав.

Мої основні напрямки роботи:

▪️ Сімейне право

— розірвання шлюбу

— поділ спільного майна

— стягнення аліментів

— визначення опіки та місця проживання дітей

— захист прав батьків і дітей

▪️ Цивільне право

— спадкові спори

— договори

— захист права власності

▪️ Військове право

— питання мобілізації

— звільнення зі служби

— соціальні гарантії військовослужбовців

У кожній справі я прагну знайти не просто юридично правильне рішення, а найкращий вихід саме для вашої родини. Працюю чесно, конфіденційно та з повною відповідальністю за результат.

Моя мета — допомогти вам зберегти спокій, захистити свої права та впевнено рухатися далі, знаючи, що поруч є надійний правовий захисник.

Як звернутися:

Телефон: +38 067 578 85 85

Instagram: @advokat.garkusha

Сайт: www.garkusha.kiev.ua

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?