Іноді людина відчуває: щось пішло не так. Стосунки тріщать по швах, гроші ніби витікають, з’являються конфлікти, тривога, безсоння. Ви намагаєтесь усе виправити, але ситуація повторюється знову і знову.
Я Михайло, практикуючий маг і таролог. Допомагаю людям вийти зі складних життєвих вузлів, коли проблему вже неможливо вирішити звичайними способами.
Я працюю не на страху — я працюю на розумінні причини.
Спочатку проводжу діагностику (Таро та енергетичний перегляд). Ви дізнаєтесь, що саме заважає вам рухатися вперед — зовнішній вплив, суперниця, заздрість, внутрішні блоки чи помилки вибору. І лише після цього я пропоную рішення.
Найчастіше до мене звертаються, коли потрібно:
— повернути кохану людину та відновити стосунки
— зупинити розлучення або зберегти сім’ю
— усунути вплив третіх осіб
— зняти порчу, пристріт або постійну смугу невдач
— налагодити фінансову сферу та прибрати перешкоди в роботі
— поставити захист і відновити енергію
— отримати чесний розклад на майбутнє
До кожної людини підходжу індивідуально. Без шаблонних ритуалів і порожніх обіцянок «все виправити за один день».
Проводжу прийом особисто, а також працюю дистанційно за фотографіями — незалежно від того, де ви перебуваєте.
Повна конфіденційність гарантована.
Якщо ви відчуваєте, що ситуація потребує втручання — напишіть або зателефонуйте. Іноді правильний крок у потрібний момент змінює весь подальший шлях.
Контакти:
Viber / Телефон: +380964442424
Email: [email protected]
маг Хмельницький, екстрасенс Хмельницький, гадання Хмельницький, приворот Хмельницький, зняти порчу Хмельницький, зняти пристріт Хмельницький, повернути коханого Хмельницький, любовна магія Хмельницький, послуги мага Хмельницький, допомога екстрасенса Хмельницький, розклад Таро Хмельницький, чистка від негативу Хмельницький, захист від порчі Хмельницький, ритуали на гроші Хмельницький, діагностика долі Хмельницький, консультація мага Хмельницький, маг Хмельницький дистанційно.