Маг Кам’янець-Подільський. Приворот, ворожіння, зняття порчі.

2026-03-06 16:53 12 ціна дог.
Прочие Маг Кам’янець-Подільський. Приворот, ворожіння, зняття порчі.

Я Михайло — практикуючий маг та екстрасенс. Працюю з людьми особисто та дистанційно, коли ситуація здається безвихідною і звичайні способи вже не допомагають.

Якщо у вашому житті почалася низка проблем — стосунки руйнуються, у домі постійні конфлікти, гроші не затримуються, з’являється тривога та відчуття стороннього впливу — я спочатку визначаю причину, а вже потім приймаю рішення щодо роботи.Я не даю порожніх обіцянок і не залякую. Моє завдання — побачити корінь проблеми та обережно його усунути.

Я працюю через діагностику Таро та енергетичний перегляд. Визначаю:

— чи є негативний вплив

— чи присутня суперниця або втручання третіх осіб

— чи існують родові програми

— де саме стався перелом у долі

Після діагностики я чесно говорю, чи можна змінити ситуацію і яким способом.

До мене звертаються, коли потрібно:

— повернути кохану людину та відновити почуття

— зупинити розлучення або розлад у сім’ї

— зняти порчу, пристріт, прокляття

— прибрати постійну смугу невдач

— поставити захист від заздрісників

— відновити енергію та внутрішній стан

— відкрити грошові потоки та усунути фінансові блоки

— отримати точний розклад на майбутнє

Мої послуги:

Любовна магія — привороти, гармонізація стосунків, зняття суперниці, відновлення зв’язку між людьми.

Зняття негативу — чистки від порчі, пристріту, родових впливів, встановлення захисту.

Фінансові ритуали — обряди на гроші, удачу в справах, усунення перешкод у бізнесі.Робота з родом — очищення родових програм і відновлення енергетичної підтримки.Діагностика долі — розклади на Таро, виявлення прихованих ворогів, попередження небезпек.

Я приймаю особисто та працюю дистанційно за фотографіями.

Конфіденційність дотримується суворо.

Якщо ви відчуваєте, що час зволікати не можна — зв’яжіться зі мною. Іноді один правильно проведений обряд здатен змінити весь хід подій.

Контакти:

Email: [email protected]

Viber / Телефон: +380964442424

маг Кам’янець-Подільський, екстрасенс Кам’янець-Подільський, ворожіння Кам’янець-Подільський, приворот Кам’янець-Подільський, любовний приворот Кам’янець-Подільський, зняти порчу Кам’янець-Подільський, зняти пристріт Кам’янець-Подільський, послуги мага Кам’янець-Подільський, допомога екстрасенса Кам’янець-Подільський, повернути коханого Кам’янець-Подільський, чистка від негативу Кам’янець-Подільський, діагностика Таро Кам’янець-Подільський, ясновидець Кам’янець-Подільський, ритуали на гроші Кам’янець-Подільський, захист від порчі Кам’янець-Подільський, відновлення стосунків Кам’янець-Подільський, магічна допомога Кам’янець-Подільський, сильний маг Кам’янець-Подільський, езотерик Кам’янець-Подільський, консультація мага Кам’янець-Подільський дистанційно.

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?