Купуємо волосся у ДНІПРІ-Дорого!Особливий плюс у тому, що стрижка у ПОДАРУНОК Вайбер 0961002722

2026-04-16 11:53 8 125,000 грн
Здоровье, красота Купуємо волосся у ДНІПРІ-Дорого!Особливий плюс у тому, що стрижка у ПОДАРУНОК Вайбер 0961002722

Купуємо волосся у ДНІПРІ-Дорого!

Мені важливо, щоб після зустрічі у вас залишилося приємне враження — і від спілкування, і від результату.

Саме тому до мене звертаються не лише за оплатою, а й за нормальним людським підходом.

Особливий плюс у тому,що стрижка у ПОДАРУНОК!

Напешіть нам:

Viber: 096 100 27 22

Telegram: 063 301 33 56

Instagram: buying_your_hai

Якщо ви давно планували змінити зачіску, освіжити образ або просто хочете вигідно продати довжину, я пропоную зробити це красиво, спокійно та з користю для вас.

Для багатьох волосся — це просто довжина, яку хочеться зрізати.

Але насправді це ваша цінність, за яку можна отримати хорошу оплату.

Я ставлюся до кожного звернення з повагою та увагою.

Для мене важливо, щоб людина не відчувала напруги, сумнівів чи дискомфорту.

Саме тому все проходить максимально просто: ви пишете, ми обговорюємо деталі, а далі ви приймаєте рішення без поспіху.

Особливий плюс у тому, що стрижка в подарунок.

Ви можете обрати її самостійно, якщо вже давно знали, що хочете, або ж ми підкажемо варіант, який буде виглядати сучасно, стильно та справді вам пасуватиме.

Тобто ви отримуєте не лише оплату за волосся, а ще й готовий оновлений образ.

Мені важливо, щоб після зустрічі у вас залишилося приємне враження — і від спілкування, і від результату. Саме тому до мене звертаються не лише за оплатою, а й за нормальним людським підходом.

Viber: 0961002722

Telegram: 0633013356

Instagram: buying_your_hair

Коментарі (0)

Додати смайл! Залишилося 3000 символів
Додати оголошення
Реклама
Реклама

Опитування

Ви підтримуєте виселення з Печерської лаври московської церкви?